+31 (0)6 341 36 504 info@knickknacks.nl

Over ons

Welkom bij knickknacks! Mijn naam is Odessa Hupsel-Mottershead, ik ben gehuwd en heb een dochter van 19 jaar. Ik ben werkzaam geweest als assistant-accountant en momenteel ben ik werkzaam als account-manager in the corporate business world en daarnaast ook oprichtster van knickknacks.

Wij hebben 15 jaar op Curacao gewoond en dat is alweer bijna 10 jaar geleden. Bij verhuizing hoort natuurlijk het inrichten van de woning om er een thuis van te maken en dit vind ik persoonlijk altijd een leuke periode. Het opzoek gaan naar meubilair en ook leuke accessoires voor het aankleden van de kamers. Dit vond ik reuze leuk en interessant waardoor ik in 2016 ben begonnen met de webshop met een handjevol artikelen. Het doel was en is nog steeds het kunnen aanbieden van veelal met de handgemaakte of handbewerkte artikelen, dus uniek! Naast de webshop hebben wij nu ook een winkel te Homerusmarkt, Almere Poort en een winkelunit op de Bazaar te Beverwijk in hal 25.

Wanddecoraties in mooie kleuren, vazen en schalen – veelal handgeblazen glas of met de hand bewerkt – in verschillende vormen en kleuren, glazen of kristallen beelden en kandelaars gemaakt van verschillende materialen zoals hout, glas en keramiek. Dit is een kleine greep van wat wij te bieden hebben op het gebied van woonaccessoires. Elke ruimte in een huis verdient een blikvanger of die de aanwezige artikelen in jouw huis net dat iets extra geeft. In onze winkels staan wij altijdt klaar om jullie te helpen of advies te geven bij het kiezen van een artikel (cadeau) voor jezelf of cadeau voor een ander als dat nodig is. Langskomen om een praatje te doen is ook gezellig! 

We zijn erg blij en enthousiast over de artikelen die wij jou te bieden hebben in onze webshop en winkels. Onze producten komen onder andere uit Nederland, België, Engeland en Polen.

Wij kijken ernaar uit om je een pakket te versturen of te verwelkomen in onze winkels!

Bekijk onze shop

De waardering van knickknacks.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.